luk1989
Użytkownik
|
 |
« : Grudzień 09, 2009, 12:11:34 » |
|
Chciałe u państwa katalogowac moją strone ale mają państwo lewawy system:
Moją strone przy 50 darmowych katalogach, dodało tak:
Nowych wpisów dodanych do katalogów: 50 (w czym do jednego katalogu, dodawało po 3 wpisy czyli tak naprawde dodało do 20-30 katalogów) Wpisów, które istaniły wcześniej w katalogu: 39 (Okey to rozumiem) Katalogów, w których nie zaleziono odpowiedniej podkategorii: 222 (większośc poprostu się nie otwiera, nie ma na stroni katalogu lub jest kategoria ale nie dodaje) Nieodczytanych tokenów: 9 Katalogów, w których nie znaleziono skryptu dodającego: 83 Nie odnaleziono strony (błędy 404): 78 Pozostałych błędów: 6
Czyli podsumowując na około 500 katalogów z 3500 dodało mi tylko, do 20 więc sorry, ale do póki nie poprawicie tego to nikt wam nie zapłaci za dodanie strony do 100 katalogów 10zł.
Ps. Proponuje napisać w ofercie nie 3500 katalogów tylko najpierw zweryfikować te, co są i zostanie z 500 a nie taka oszukiwać ludzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Californian
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 10, 2009, 03:59:43 » |
|
Witam ... po pierwsze wersja demonstracyjna zawiera 50 WPISÓW i zgodnie z tym się dodaje. Jeśli użytkownik zdefiniuje po 3 wpisy na katalog to będzie 50 wpisów i mniej katalogów. Można zdefiniować po 1 wpisie na katalog i 50 darmowych wpisów będzie dodawało się do 50 katalogów.
Błędy podkategorii zależą w dużym stopniu od konfiguracji podkategorii dla strony. Proszę zwrócić też uwagę, że w opisie oferty podajemy "Ponad 2500 katalogów" w bazie a nie 3500 ... W bazie w statystykach i stąd pewnie Pan się zasugerował ilością jest podane ponad 3500, ale to są też niedziałające i do usunięcia lub wprowadzenia dopiero katalogi. Jednak są to statystyki tylko a nie część ofertowa w dziale katalogowania.
Pana zdanie na temat oszukiwania wynika z jawnego przeinaczenia i niezrozumienia do końca naszej oferty. Proszę przeczytać sobie dokładnie opis Katalogowania i ILE tam jest podanych katalogów. Statystyki nigdzie nie są opisane jako oferta. Opisujemy też, że dokładamy starań w weryfikacji katalogów i również jest to zgodne z prawdą.
Tak więc Pana zarzut jest w 100% bezpodstawny, pozbawiony oparcia w fakcie oferty i nacechowany emocjonalnie negatywnie do naszego systemu. Nie musi Pan przecież z niego korzystać, ale proszę bezpodstawnie nie oczerniać przeinaczając opisy naszej oferty i interpretację własnych statystyk.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luk1989
Użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 10, 2009, 05:48:55 » |
|
Liczby mówią same za siebie, jeśli na 500 katalogów, co drugi się nie otwiera, aż mnie to zdziwiło, że aż z tyloma jest problem i sprawdzałem losowa parę naście różnych katalogów i większość tych w błędnej podkategorii się nie otwiera.
Więc ja osobiście nie polecam państwa, bo wolałbym, aby było napisane 500 katalogów jeszcze ze zrobionymi statystykami kategorii, aby każdy wiedział ile około będzie dodanych a nie, 2500 z czego większość nie działa.
Dziękuję, ale znalazłem już lepszą ofertę od państwa, tylko chciałem dać innym ludziom zarys państwa systemu.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Californian
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 10, 2009, 07:28:18 » |
|
To co Pan opisuje to są jawne bzdury ... Jak opisałem - oferujemy około 2500 katalogów. Około 3500 jest w tej chwili w bazie czyli około 1000 katalogów / lub nie katalogów już na tą chwilę (różnych wadliwych) jest również w bazie ... więc jasnym jest, że trafiają do statystyk i w tych 500 z demonstracji może sobie być nawet 250 uszkodzonych z puli tych około 1 tys o których pisałem ... nie stanowią one podstawy oferty jak też pisałem wyżej.
Pana wątek jest jawnym oczernianiem bez uzasadnienia i czepianiem się bufora bazy danych, który nie stanowi oferty. Proponuję katalogować w innych systemach i nie oczerniać bez podstaw i bez udowodnionych argumentów naszego systemu. Do tego momentu nie napisał Pan niczego zasadnego.
Dostał Pan swoje 50 wpisów demonstracyjnych. Pana rzecz, że wybrał po 3 wpisy na katalog i to zostało spełnione. Proszę nie szukać powodów do bezpodstawnego oczerniania systemu.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|