Forum LinkiSEO.pl
Wrzesień 07, 2010, 02:33:11 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strona główna   Pomoc Szukaj Użytkownicy Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pytanie o system ?  (Przeczytany 1285 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
luk1989
Użytkownik
*

« : Grudzień 09, 2009, 12:11:34 »

Chciałe u państwa katalogowac moją strone ale mają państwo lewawy system:

Moją strone przy 50 darmowych katalogach, dodało tak:

Nowych wpisów dodanych do katalogów: 50 (w czym do jednego katalogu, dodawało po 3 wpisy czyli tak naprawde dodało do 20-30 katalogów)
Wpisów, które istaniły wcześniej w katalogu: 39 (Okey to rozumiem)
Katalogów, w których nie zaleziono odpowiedniej podkategorii: 222 (większośc poprostu się nie otwiera, nie ma na stroni katalogu lub jest kategoria ale nie dodaje)
Nieodczytanych tokenów: 9
Katalogów, w których nie znaleziono skryptu dodającego: 83
Nie odnaleziono strony (błędy 404): 78
Pozostałych błędów: 6

Czyli podsumowując na około 500 katalogów z 3500 dodało mi tylko, do 20 więc sorry, ale do póki nie poprawicie tego to nikt wam nie zapłaci za dodanie strony do 100 katalogów 10zł.

Ps. Proponuje napisać w ofercie nie 3500 katalogów tylko najpierw zweryfikować te, co są i zostanie z 500 a nie taka oszukiwać ludzi.
Californian
Administrator
Użytkownik

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Grudzień 10, 2009, 03:59:43 »

Witam ... po pierwsze wersja demonstracyjna zawiera 50 WPISÓW i zgodnie z tym się dodaje. Jeśli użytkownik zdefiniuje po 3 wpisy na katalog to będzie 50 wpisów i mniej katalogów. Można zdefiniować po 1 wpisie na katalog i 50 darmowych wpisów będzie dodawało się do 50 katalogów.

Błędy podkategorii zależą w dużym stopniu od konfiguracji podkategorii dla strony.
Proszę zwrócić też uwagę, że w opisie oferty podajemy "Ponad 2500 katalogów" w bazie a nie 3500 ... W bazie w statystykach i stąd pewnie Pan się zasugerował ilością jest podane ponad 3500, ale to są też niedziałające i do usunięcia lub wprowadzenia dopiero katalogi. Jednak są to statystyki tylko a nie część ofertowa w dziale katalogowania.

Pana zdanie na temat oszukiwania wynika z jawnego przeinaczenia i niezrozumienia do końca naszej oferty.
Proszę przeczytać sobie dokładnie opis Katalogowania i ILE tam jest podanych katalogów. Statystyki nigdzie nie są opisane jako oferta.
Opisujemy też, że dokładamy starań w weryfikacji katalogów i również jest to zgodne z prawdą.

Tak więc Pana zarzut jest w 100% bezpodstawny, pozbawiony oparcia w fakcie oferty i nacechowany emocjonalnie negatywnie do naszego systemu.
Nie musi Pan przecież z niego korzystać, ale proszę bezpodstawnie nie oczerniać przeinaczając opisy naszej oferty i interpretację własnych statystyk.

Pozdrawiam
luk1989
Użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Grudzień 10, 2009, 05:48:55 »

Liczby mówią same za siebie, jeśli na 500 katalogów, co drugi się nie otwiera, aż mnie to zdziwiło, że aż z tyloma jest problem i sprawdzałem losowa parę naście różnych katalogów i większość tych w błędnej podkategorii się nie otwiera.

Więc ja osobiście nie polecam państwa, bo wolałbym, aby było napisane 500 katalogów jeszcze ze zrobionymi statystykami kategorii, aby każdy wiedział ile około będzie dodanych a nie, 2500 z czego większość nie działa.

Dziękuję, ale znalazłem już lepszą ofertę od państwa, tylko chciałem dać innym ludziom zarys państwa systemu.

Pozdrawiam.
Californian
Administrator
Użytkownik

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Grudzień 10, 2009, 07:28:18 »

To co Pan opisuje to są jawne bzdury ... Jak opisałem - oferujemy około 2500 katalogów. Około 3500 jest w tej chwili w bazie czyli około 1000 katalogów / lub nie katalogów już na tą chwilę (różnych wadliwych) jest również w bazie ... więc jasnym jest, że trafiają do statystyk i w tych 500 z demonstracji może sobie być nawet 250 uszkodzonych z puli tych około 1 tys o których pisałem ... nie stanowią one podstawy oferty jak też pisałem wyżej.

Pana wątek jest jawnym oczernianiem bez uzasadnienia i czepianiem się bufora bazy danych, który nie stanowi oferty.
Proponuję katalogować w innych systemach i nie oczerniać bez podstaw i bez udowodnionych argumentów naszego systemu.
Do tego momentu nie napisał Pan niczego zasadnego.

Dostał Pan swoje 50 wpisów demonstracyjnych. Pana rzecz, że wybrał po 3 wpisy na katalog i to zostało spełnione. Proszę nie szukać powodów do bezpodstawnego oczerniania systemu.

Pozdrawiam
luk1989
Użytkownik
*

« Odpowiedz #4 : Grudzień 11, 2009, 03:35:55 »

Nie chodziło mi o to, że były po 3 wpisy, bo to zrozumiałe.

Ale niech Pan mi tu nie opowiada, że ja mam takie szczęście, że na 3500 katalogów akurat mi trafiły się tylko 50 dobry z 500 a tylko 1000 ze wszystkich nie działa.

Radzę na przyszłości lepiej moderować bazę i zrobić statystyki katalogów pod względem przeznaczenia, bo macie nawet jakieś katalogi o psach lub znajdują się na takich stronach inne treści niż katalogi np:
http://www.seofriendly.ebzzo.pl/
http://katalogstron.fehn.pl/
http://katalog.vlb.pl/
http://www.katalog.statusek.pl/

To tylko pare przykładów z listy "nie zaleziono odpowiedniej podkategorii" gdzie niby tu odniesienie do złej podkategorii ?

Jest to losowo wybierane, wiec wyciągam wnioski po 15% katalogów.
Darkon
Użytkownik
*

xol.pl admin

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #5 : Grudzień 29, 2009, 05:39:50 »

nie martw się, linkiseo jako tako działają,załamałbyś się dopiero po zakupie seoaddera http://www.seomaniacy.pl/pl/testy-seoadder-7/

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Forum LinkiSEO.pl | Działające na SMF 1.1 RC3.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!